válogatás

elektronikus könyveim

innen szabadon letöltheted a válogatásokat, amiket összeállítok

Minek a kötet?

Jó ideig tettem ide-oda az írásokat, legtöbbet Instagramon publikáltam, néha Facebookon és aztán itt, a honlapon. Az insta-oldalon a legteljesebb a repertoár, ott nem is szűrök, szinte úgy használom, mint egy jegyzetfüzetet. A honlapon rendezettebb az anyag, de szétesőbb, mint egy kötet, bár igyekeztem rendszerbe szedni.

Nem éreztem nagy szükségét kötetbe válogatásnak, de aztán rászántam magam. Nem bántam meg, mert a válogatás folyamatában elég érdekes következtetésekre jutottam, mintha csak akkor nyertem volna rálátást az írásaimra.

A „fehér versek” ennek egészen friss eredménye (2021. szeptemberében készült el). Egy válogatás, ami talán a legjellemzőbb vonulatot szedi össze az írásokból. Úgy tűnik, leginkább ilyen vagyok és ezt én is most tudtam meg 🙂  Valamiféle kesernyés, tépelődős, kissé savanyújóska, de közben rácsodálkozós és szerintem sok esetben elég naivan idealista gondolatokat, hangulatokat visszatükröző gyűjtemény lett (innen a fehér jelző).

Az „Adventi haiku-naptár” korábbi sorozat, 2019-ben készült. Ezek eleve egybetartozásra szánt haikuk és hozzájuk kapcsolt képek voltak, az adventi ajándéknaptár minden napjára egy.

Köszi, ha olvasod!

Ha véleményt mondanál vagy akármit…

12 + 2 =

xyz

nézz szét

Szétnézel az oldalon?