könyv

elektronikus könyveim

innen szabadon letöltheted a válogatásokat, amiket összeállítok

Minek a kötet?

Jó ideig tettem ide-oda az írásokat, legtöbbet Instagramon publikáltam, néha Facebookon és aztán itt, a honlapon. Az instaoldalon a legbővebb a repertoár, ott nem is szűrök, szinte olyan, mint egy jegyzetfüzet. A honlapon rendezettebb az anyag, de egy kötetnél szétesőbb.

Nem éreztem nagy szükségét a kötetbe válogatásnak, de rászántam magam. Nem bántam meg, mert a válogatás folyamatában érdekes következtetésekre jutottam, mintha csak akkor nyertem volna rálátást az írásaimra.

A „fehér versek” 2021. szeptemberében készült el. Olyan válogatás, ami talán a legjellemzőbb vonulatot szedi össze az írásokból. Úgy tűnik, leginkább ilyen vagyok és ezt én is most tudtam meg 🙂  Kesernyés, tépelődős, kissé savanyújóska, de közben rácsodálkozós és szerintem sok esetben naivan idealista gondolatokat, hangulatokat visszatükröző gyűjtemény lett (innen a fehér jelző).

Az „Adventi haiku-naptár” korábbi sorozat, 2019-ben készült. Ezek eleve egybetartozásra szánt haikuk és hozzájuk kapcsolt képek voltak, az adventi ajándéknaptár minden napjára egy.

Köszi, ha olvasod!

Ha véleményt mondanál vagy akármit…

9 + 1 =

xyz

nézz szét

Szétnézel az oldalon?